Requirements

During a period of major store redevelopment within the Sainsbury’s organisation, the client needed to create an aesthetically pleasing, comfortable and fully functional temporary environment in which to continue trading. The temporary structure was to be deployed for a period of 12 months while the new store was under development.

Solution

A 30.00m x 45.00m L-SERIES industrial structure with an eave height of 4.20m provided the client with 1,350m² of instant retail space. The building was supplied with our thermo inflatable roof system, 70mm insulated side walls, double glazed glass walling, a sophisticated 5.00m x 10.00m entrance including two sets of electric double doors, external access ramps and staircases, an integrated gutter system and trolley park.

The complete structure was installed on a heavy duty floor system which was laser levelled to accommodate existing site ground conditions.

 

Enquire about this product